Στην ΕΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια το Roland Garros

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ γνωστοποίησε πως το Roland Garros από φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια, θα μεταδίδεται από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης…

Οι επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, ώθησαν την ΕΡΤ να κυνηγήσει και να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του δεύτερου Grand Slam της χρονιάς, στο Παρίσι.

Από τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης λοιπόν, θα μεταδίδεται το χωμάτινο τουρνουά της Γαλλίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Στην ανακοίνωση, γίνονται γνωστά και πολλά άλλα αθλητικά γεγονότα που θα στεγαστούν από την ΕΡΤ τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά:

“Μεγάλες διοργανώσεις μπάσκετ, τένις, κλασικού αθλητισμού και βόλεϊ εξασφάλισε η ΕΡΤ, προσφέροντας σε όλους τους φιλάθλους πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

Μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από την ΑΕΚ, οι φίλοι του Μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για την επόμενη διετία όλους του αγώνες Ανδρών και Γυναικών στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, των Πρωταθλημάτων Α1 και Α2, των Διεθνών Φιλικών Τουρνουά των Εθνικών Ομάδων, τους Προκριματικούς της Εθνικής Γυναικών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIBA 2021, καθώς και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων 2019.

Το Ρολάν Γκαρός βρίσκει για άλλη μία φορά τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ, η οποία εξασφάλισε για την επόμενη τριετία τα δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου διεθνούς τουρνουά – που απέκτησε σημαντικό ελληνικό ενδιαφέρον μετά τις επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Οι λάτρεις του κλασικού αθλητισμού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από τα κανάλια της ΕΡΤ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, μεταξύ των οποίων, τον Διεθνή Μαραθώνιο Αθήνας, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Ανοικτού και Κλειστού Στίβου και όλα τα Διεθνή Meetings Στίβου που διοργανώνονται στην Ελλάδα. Επίσης, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τα 14 meetings του Diamond League από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2019, στα οποία θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές με πολλές πιθανότητες διάκρισης.

Το ελληνικό βόλεϊ βρίσκει στέγη στη δημόσια τηλεόραση για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των διοργανώσεων της ΕΟΠΕ, μεταξύ των οποίων, το Κύπελλο και τις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, τα Πρωταθλήματα Volleyleague και Pre League Γυναικών, διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις Beach Volley κ.ά.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στην ΕΡΤ για ακόμα πιο δυνατές αθλητικές συγκινήσεις!”

Σχετικά για εσάς