Προειδοποιεί τον Τζόκοβιτς ο Ναδάλ!

Ο κορωνοϊός επέφερε σύγχυση σε όλον τον κόσμο. Εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελέσει και ο χώρος του αθλητισμού γενικά, όπως και αυτός του τένις ειδικότερα. Πολλές φορές αθλητές παγκόσμιας κλάσης εκφράζουν απόψεις μη δημοφιλείς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και ανάλογες αντιδράσεις.

Όπως η περίπτωση του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τελευταίος κάτοχος του Australian Open δήλωσε τις επιφυλάξεις του για τον πιθανό επικείμενο παγκόσμιο εμβολιασμό, ενώ ξεκαθάρισε πως κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει το εμβόλιο προκειμένου να συμμετέχει στο tour της ATP.

Οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς προκάλεσαν την αντίδραση του Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος προειδοποίησε τον συναθλητή του ότι δεν μπορεί να απαλλαγεί από τη λήψη εμβολίου, αν αυτό είναι που χρειάζεται για να βγάλει το ATP Tour από την αδράνεια και να επανεκκινήσει το τένις.

«Εάν η περιοδεία υποχρεωθεί να εμβολιαστεί για να μπορεί να ταξιδέψει και όλοι να είναι ασφαλείς, ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να το δεχθεί, εάν θέλει να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Όλοι κι εγώ μαζί. Ο καθένας θα πρέπει να συμμορφωθεί, ακριβώς όπως τώρα πρέπει να μείνουμε σπίτι. Εάν το ATP μας αναγκάσει να πάρουμε ένα εμβόλιο για να παίξουμε τένις, τότε θα πρέπει να το πάρουμε“, δήλωσε ο Ισπανός στη La Voz de Galicia.

Σχετικά για εσάς