Ελλάδα: Επιστροφή του τένις από τις 5 Μαΐου

Στην Ελλάδα επιστρέφουν σιγά-σιγά στην κανονικότητα, με το τένις να βρίσκεται μέσα στα αθλήματα τα οποία επλήγησαν από τον covid-19 που βρίσκονταν σε έξαρση. 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης την Πέμπτη (30/4) ανακοίνωσε τα μέτρα που θα ισχύουν στον αθλητισμό μέχρι τα μέσα Μαΐου σε μια προσπάθεια για ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα ξεκινούν οι προπονήσεις σε ανοικτούς χώρους, για τα αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας.

Μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το τένις, με τις προπονήσεις να γίνονται μονάχα σε ανοικτά γήπεδα, έχοντας βέβαια τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας. Τα αποδυτήρια, τα ντους, τα γυμναστήρια, τα κυλικεία των εγκαταστάσεων, παραμένουν κλειστά, ενώ θα είναι περιορισμένη η είσοδος στις τουαλέτες. Τα tennis Clubs θα ανοίξουν μόνο τα γήπεδα, εκεί όπου θα γίνονται οι συναντήσεις των παικτών και των προπονητών.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα (4/5), όταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα δώσει εκ νέου συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο της Κυβέρνησης για την επιστροφή του αθλητισμού στην κανονικότητα.

Σχετικά για εσάς